4 manieren om beter te worden in Engels tijdens je school- en studietijd

5 januari 2022

Een taal leren kan soms erg lastig zijn, dit is ook het geval met Engels. Hoe leg je de juiste klank aan de woorden, maar ook het schrijven van Engels kan erg ingewikkeld lijken. Engels hoeft niet per se ingewikkeld te zijn als je weet hoe je er mee aan de slag kunt gaan. Wij gaan je hieronder uitleggen welke manieren jij kunt toepassen om beter te worden in Engels tijdens de studieperiode. Als jij deze manieren kunt toepassen zul je gaan merken dat Engels eigenlijk best een leuk vak is en je het vrij snel onder de knie kunt krijgen.

Bijles nemen

Misschien had je er nog niet eerder bij stilgestaan, maar het nemen van bijles kan je helpen het vak Engels goed onder de knie te krijgen. Bijles in Engels bij Mr. Chadd kan voor jou de ideale oplossing zijn om jouw cijfer voor Engels een flinke boost te geven. Ze proberen je namelijk zo goed mogelijk voort te helpen door middel van persoonlijke begeleiding. Bijles nemen is slechts een enkele manier om Engels goed te leren begrijpen, lezen, spreken en schrijven.

Lezen van boeken en artikelen

Er zijn diverse manieren om Engels goed onder de knie te krijgen door middel van het lezen van kranten, tijdschriften, boeken, artikelen en ga zo, maar door. Door het lezen van Engelse teksten vind je nieuwe woorden, maar de woorden die je weet onthoud je veel eenvoudiger. Je zou dus kunnen zeggen dat je woordenschat op het gebied van Engels een behoorlijk stuk verbreed wordt.

Schrijf op wat nieuw is

Door het opschrijven van Engelse woorden die je nog niet kent leer je ze gemakkelijker op te slaan in je geheugen. Je kunt die woorden gebruiken in een zin, waarbij je het woord moet gaan gebruiken. Zo leer jij precies, wanneer je deze woorden toe moet passen.

De taal spreken

Spreken is misschien een beetje gek, maar door communicatie leer je natuurlijk best snel. Communiceer met iemand die de taal een beetje kent of ga gesprekken online aan om de taal beter onder de knie te krijgen. De Engelse taal spreken helpt je nog beter dan het schrijven van de Engelse taal. De spraak en de klanktoon leer je hiermee op de juiste manier toe te passen.

Facebook
Twitter
LinkedIn